Despre noi

Bine ai venit în colțișorul nostru de Rai! Creat special pentru tine și toți cei dragi ție, Complexul Cernica e acea oază de armonie, eleganță și răsfățuri culinare cu care să te delectezi de fiecare dată când îți dorești să te „rupi”, măcar pentru puțin, de agitația cotidiană urbană.

Beneficiind de un serviciu rapid dar menținând cele mai înalte standarde ale calității și a gusturilor desăvârșit, restaurantul nostru își propune să te delecteze atât cu rețetele tale tradiționale favorite, cât și cu preparatele consacrate ale bucătăriilor internaționale. În plus, bucătarii noștri iscusiți promit că te vei îndrăgosti iremediabil de plăcinta grecească cu iaurt și portocale Portokalopita, desertul nostru atât de îndrăgit.

Atmosfera prietenoasă, arhitectura unică, spațiul de joacă destinat celor mici, aleile pietruite, fauna și flora încântătoare aflată la picioarele tale, atenția la detalii și apropierea de natură, toate fac parte din „rețeta noastră” pentru momentele tale de neuitat.

Te așteptăm cu drag, mereu! Ne găsești la marginea pădurii și a lacului Cernica, la doar 8,6 km de centrul Bucureștiului.